Resia

Resia AB är ett värderingsstyrt försäljningsbolag med tillgänglighet, kompetens och personligt engagemang i fokus. Verksamheten omfattar semesterresor, affärsresor och grupp- och konferensresor med försäljning i 45 butiker, online och på telefon. Hos oss jobbar branschens vassaste resesäljare - deras passion, kompetens och långa erfarenhet av försäljning och resor är vårt viktigaste konkurrensmedel. Företaget etablerades 1974, och är en av de dominerande aktörerna på den skandinaviska resebyråmarknaden. 

Resias tre affärsområden
Tre affärsområden

Resia har tre starka ben att stå på – Semesterresor, Affärsresor och Grupp- och konferensresor. Vår stryka är bredden men även djupet. Vi kan alla våra affärsområden, ner på specialistnivå på semesterresor. Semesterresor står för 52% av omsättningen, Affärs- och Konferensresor står för 48% av omsättningen.

Resia kompetens och personligt engagemang
Kompetens och personligt engagemang

På alla marknadsplatser inom Resia, på nätet och i butik, är ett personligt engagemang och kunskap om kundens behov kärnan i den försäljningsfilosofi som finns inom koncernen. Inom Resias olika varumärken jobbar drygt 400 säljare med spetskompetens inom olika former av resor.

Resia sponsrar Svenska Ridsportförbundet
Resia sponsrar Svenska Ridsportförbundet

Resia är stolt sponsor och officiell partner till Svenska Ridsportförbundet.
Samarbetet innebär också att Resia är Svenska Ridsportförbundets resebyrå.