Frågor och svar om att arbeta på Resia

Roligt att du är intresserad av att söka jobb hos oss på Resia. Här hittar du svar på vanliga frågor.

Hur söker jag jobb på Resia?
De tjänster vi har lediga lägger vi ut under Lediga jobb. Hittar du en tjänst som är intressant söker du den där. Observera att vi endast tar emot ansökningar via vår hemsida.

Jag vill jobba på Resia men hittar inte någon ledig tjänst som passar. Hur gör jag för att visa mitt intresse?
Du kan skicka in en intresseanmälan här. Du väljer då vilken typ av tjänst du är intresserad av och i vilken stad. När du gör din intresseanmälan ska du även fylla i att du vill ha ”matchmail” om en för dig intressant tjänst skulle bli ledig.

Kan jag få helg- och sommarjobb på någon av era resebyråer?
Under sommaren när ordinarie medarbetare går på semester behöver vi ofta extrapersonal. I de flesta fall behöver du ha erfarenhet av arbete som resesäljare för att kunna få ett sådant jobb hos oss. Om du är intresserad kontaktar du resebyråchefen för den resebyrå du vill arbeta på. Namn och kontaktuppgifter hittar du här på vår hemsida under Här finns vi.

Jag vill arbeta som resesäljare men har ingen utbildning – hur gör jag?
Det finns olika KY/YH-utbildningar med inriktning mot resesäljaryrket, t ex TRAC-utbildningen och Akademi Båstad. Läs mer på www.trac.se.

Jag studerar och undrar om jag kan få praktikplats på Resia?
För praktik som resesäljare tar vi emot praktikanter som går en resesäljarutbildning, t ex TRAC. Kontakta resebyråchefen på den resebyrå där du vill göra din praktik. Läs mer under Praktik på Resia.

Söker du praktik på vårt Service Center, dvs huvudkontoret i Göteborg har vi som krav att du går en relevant utbildning för den avdelning du vill praktisera på. Kontakta respektive chef på den avdelning du är intresserad att praktisera på. Läs mer under Praktik på Resia.

Lediga tjänster på Resia Travel Group

Lediga jobb på Resia Travel Group

Kontakta oss:
 Telefon: +46 31-63 60 00
 Epost: 
 Adress: Resia AB, Box 1114, 405 23, Göteborg
Praktik på Resia

Praktik på Resia