Våra resebyråer

45 resebyråer i hela landet

Resia har 45 resebyråer från Piteå i norr till Malmö i söder. De flesta av våra resebyråer är blandresebyråer, vilket innebär att man säljer såväl privatresor som affärs- och grupp & konferensresor. Några resebyråer är nischade mot ett eller flera affärsområden – t. ex Stockholm med 3 resebyråer varav två i huvudsak inriktar sig mot försäljning av affärsresor och den tredje mot försäljning av semesterresor.

På resebyråerna arbetar resesäljare som alla har ett stort engagemang, en bred kompetens och en gedigen erfarenhet inom sitt område. Flertalet av våra resesäljare har någon form av resesäljarutbildning i grunden. På varje resebyrå arbetar även en resebyråchef med ansvar för försäljning, personalfrågor, den dagliga driften och byråns ekonomiska resultat.

Resia Online – vår resebyrå på nätet

Vår resebyrå på nätet är alltid öppen. På www.resia.se kan kunderna själv söka, hitta och enkelt boka sin resa inom alla segment: Flyg, Hotell, Charter, Hyrbil, Weekendresor, Kryssningar och Bussresor. Till stöd finns en Onlinesupport, vars främsta uppgift är att ge vägledning till de kunder som väljer att boka sig via internet.

Resia-akademin

Resia-Akademin

Kontakta oss:
 Telefon: +46 31-63 60 00
 Epost: 
 Adress: Resia AB, Box 1114, 405 23, Göteborg
Lediga jobb på Resia

Lediga jobb