Box Office

Box Office i Sverige, med motsvarande systersajter i Norge och Danmark, tillhör Skandinaviens största återförsäljare av utländska evenemangsbiljetter. Med ett brett utbud av biljetter till bland annat fotbollsmatcher, musikaler och teatrar i städer runt om i hela Europa och USA erbjuder sajterna unika möjligheter att fylla resan med upplevelser av hög klass. Ett mångårigt och nära samarbete med de största leverantörerna innebär att Box Office kan garantera tillgänglighet av biljetter med bra platser till fler toppevenemang än andra aktörer på marknaden. Box Offices motsvarande varumärken i Norge och Danmark är Ticket Service och Arte Udland.

 

Säkra det roliga på resan till ett bra pris

Hos Box Office kan kunden säkra det roliga på resan till ett bra pris. På sajten samlas alla attraktioner och biljetter på ett ställe, allt från de stora uppsättningarna på Broadway till transfer från flygplatsen. Genom att boka upplevelser och transporter hemifrån kan kunden njuta fullt ut av resan på plats. Inga köer, ingen risk att missa chansen att få tag på rätt biljetter. Bra avtal och långvariga relationer med auktoriserade biljettleverantörer bidrar till att Box Offices kunder alltid får bra priser.

På Box Office säljs bara officiella biljetter från auktoriserade leverantörer. Pålitligheten, det breda utbudet, möjligheten att boka direkt på sajten utan fördröjning och den personliga servicen skiljer Box Office från andra aktörer på marknaden.

BO_logga_tagline

Kontakta oss:
 Telefon: +46 31-63 60 00
 Epost: 
 Adress: Resia AB, Box 1114, 405 23, Göteborg
Resfeber

Resfeber